Juridische kennisgeving

Privacybeleid en bescherming van persoonlijke gegevens

Introductie

Om de diensten die we aanbieden op de labrasseriehannutoise.be website te leveren, moeten we persoonlijke gegevens over u verzamelen. Door akkoord te abonneren op onze nieuwsbrief of via ons contact- of reserveringsformulier, gaat u expliciet ermee akkoord dat labrasseriehannutoise.be uw gegevens verwerkt zoals beschreven in dit beleid. Deze verordening beschrijft de informatie die we verzamelen en wat we ermee doen. Wij verbinden ons ertoe uw persoonlijke gegevens niet aan een andere organisatie te verkopen, verhuren of uit te wisselen. Dit is een belangrijk document over de eerbiediging van de privacy en de bescherming van uw persoonlijke gegevens die u zorgvuldig moet lezen, aangezien dit van toepassing is op de volledige website labrasseriehannutoise.be.

Vragen ?

Neem voor alle opmerkingen of vragen met betrekking tot dit privacybeleid of uw persoonlijke gegevens contact met ons op via info@labrasseriehannutoise.be of per post:
Grand Place, n°19 | 4280 Hannut (België)

Wijzigingen in dit privacybeleid :

La Brasserie Hannutoise behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen door een nieuwe versie op de labrasseriehannutoise.be-website te plaatsen. Deze nieuwe versie wordt onmiddellijk automatisch van kracht. Bij elk nieuw gebruik van de  labrasseriehannutoise.be-website onderwerpt u zich aan dit nieuwe privacybeleid zoals het mogelijk is gewijzigd. La Brasserie Hannutoise raadt u aan deze pagina regelmatig te bezoeken om u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen.

Sites van derden :

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op informatie die wordt verzameld via de website www.labrasseriehannutoise.be. Deze laatste kan links naar andere externe sites bevatten. La Brasserie Hannutoise kan echter niet garanderen dat deze websites een privacybeleid toepassen in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Daarom wordt u uitgenodigd om het privacybeleid van de websites die u bezoekt te lezen voordat u ze uw persoonlijke gegevens toestuurt.

Hoe worden uw gegevens verzameld ? :

Gegevens kunnen op verschillende manieren op de site worden verzameld. Gegevens kunnen direct worden verzameld wanneer u deze naar ons verzendt via contactformulieren, registratie van de nieuwsbrief beschikbaar op de site en / of meegedeeld wanneer u telefonisch contact met ons opneemt. Wanneer u op deze verschillende manieren contact met ons opneemt, wordt een kopie van uw uitwisselingen met de site labrasseriehannutoise.be inclusief e-mailadressen gemaakt en gearchiveerd, behalve telefoongesprekken waarvan de inhoud niet is opgenomen. De labrasseriehannutoise.be website verzamelt ook gegevens door middel van cookies / tracers, die nodig zijn voor de navigatie op de site, evenals de monitoring en de analyse van het verkeer.

Welke gegevens worden verzameld door labrasseriehannutoise.be ? :

Uw e-mailadres, achternaam, voornaam, adres, tel.
Navigatiegegevens: dit zijn gegevens over hoe u de site gebruikt, waaronder: IP-adres, gebruikte browser, browsertijd, gebruikt besturingssysteem, taal en talen bekeken pagina's.
Gegevens over uw bezoeken aan onze site, inclusief verkeersgegevens, logbestanden en andere gegevens- of communicatiebronnen die u gebruikt terwijl u de site bezoekt.

Gebruik van verzamelde gegevens :

REGISTREER VOOR NIEUWSBRIEF - Door je te abonneren op de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat we je persoonlijke gegevens kunnen gebruiken voor: Communiceer acties, promoties, evenementen, deelname aan tentoonstellingen, ... gerelateerd aan La Brasserie Hannutoise. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven via onze nieuwsbrief, door te klikken op de link waarmee u zich afmeldt in de nieuwsbrief die u zou ontvangen. Je kunt ons ook per e-mail op info@labrasseriehannutoise.be op de hoogte brengen van je verzoek om je af te melden voor onze nieuwsbrief.
Doelstellingen van het verzamelen van gegevens :

La Brasserie Hannutoise verzamelt en beheert gegevens van bezoekers en gebruikers van de website labrasseriehannutoise.be te beheren en te zorgen voor de diensten die worden aangeboden op de website, het verbeteren van haar website om diensten te verbeteren, en stellen statistieken. De informatie die u naar ons verzendt, kan worden gebruikt om ons in staat te stellen contact met u op te nemen in geval van nood en om u op de hoogte te houden van de nieuwe functies van de labrasseriehannutoise.be website. Deze informatie kan worden gebruikt om u te voorzien van diensten waarvoor u mogelijk interesse hebt, tenzij u ons formeel informeert dat u niet wenst te worden geïnformeerd door deze diensten.
Onze informatie-uitwisseling met derden (dienstverleners met betrekking tot de werking van de website) :

La Brasserie Hannutoise werkt met externe serviceproviders, die belangrijke functies bieden om betalingen te doen op een eenvoudige, snellere en veilige manier, levering, webontwikkeling en onderhoud van de website. We delen gebruikersgegevens met hen, zodat ze ons van hun diensten kunnen voorzien.

Infobema voor computerontwikkeling en site-onderhoud
OVH website hosting

Hoe lang worden uw gegevens bewaard ? :

Uw gegevens worden bewaard tot uw verzoek van onderdrukking. Dit deactiveringsverzoek kan per e-mail worden verzonden naar info@labrasseriehannutoise.be of per telefoon op +32(0)19 51 12 03.

Beveiliging van informatie :

La Brasserie Hannutoise streeft ernaar uw persoonlijke informatie te verwerken volgens de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging. We maken gebruik van computerbeveiligingssystemen zoals firewalls, antivirus en encryptie van gegevens via een SSL-certificaat dat op onze website is geactiveerd, we regelen de toegang tot onze bestanden en we geven toegang tot persoonlijke informatie alleen om werknemers die het nodig hebben voor de vervulling van hun missie. Gezien de eigenaardigheden die inherent zijn aan internet, is het echter onmogelijk om de perfecte beveiliging van de uitwisseling van informatie over dit netwerk te garanderen. We streven ernaar om uw gegevens te beschermen, maar we kunnen de absolute veiligheid van de informatie die naar de site wordt verzonden niet garanderen. U gaat ermee akkoord dat u uw gegevens verzendt op eigen risico. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige inbreuk op de privacy-instellingen of veiligheidsmaatregelen die op de site van kracht zijn. Als zodanig gaat u ermee akkoord dat de beveiliging van uw informatie ook uw verantwoordelijkheid is.

Uw rechten: toegang tot uw informatie en wijzigingen :

U kunt kiezen hoe de gegevens die u ons stuurt worden gebruikt:

U kunt ervoor kiezen om niet alleen de nieuwsbrief te ontvangen. Klik eenvoudig op de link in de e-mail die aan u is geadresseerd of stuur ons uw verzoek per e-mail naar info@labrasseriehannutoise.be, telefonisch op +32(0)19 51 12 03 of via het formulier contact van onze website.
U kunt besluiten om uw data op labrasseriehannutoise.be verwijderen of bewerken door het verzenden van uw verzoek per post aan info@labrasseriehannutoise.be, telefonisch op +32(0)19 51 12 03 of via het contactformulier op onze website.
U kunt vragen om een kopie van uw gegevens te krijgen: van post aan info@labrasseriehannutoise.be , telefonisch op +32(0)19 51 12 03 of via het contactformulier op onze website.

In overeenstemming met de geldende regels voor de bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder 2016/679 EU-verordening betreffende de bescherming van gegevens (de "RGPD") en de Wet van 6 januari 1978 No. 78-17 "Informatique et Libertés" en zijn wijzigingen, hebt u recht op toegang en recht op rectificatie van uw gegevens. We hebben een maximum van een maand om te reageren op elk verzoek om de uitoefening van uw rechten. Als je gebruikt deze website om toegang te krijgen tot de diensten van labrasseriehannutoise.be gaat u akkoord met dit privacybeleid en toestemming om labrasseriehannutoise.be verzamelt en gebruikt uw gegevens in overeenstemming met de in dit beleid genoemde bepalingen. In geval van onenigheid met de voorwaarden van het Beleid, nodigen wij u uit onze website niet te gebruiken.

De weeksuggesties

Ontdek onze lekkere dagschotels

Image
Wij bieden u elke werkdag (maandag t.e.m vrijdag) een lunchmenu aan met een dagsoep, een hoofdgerecht en een koffie voor slechts 15.50 eur, en een hoofdgerecht + een koffie voor 14.50 eur.

Maandag 20-05

Feestdag.

Dinsdag 21-05

Hachis parmentier met courgette.

Woensdag 22-05

Cheesburger, salade en frietjes.

 

Donderdag 23-05

Gegratineerde rijstballetjes met bolognese, salade.

 

Vrijdag 24-05

Kabeljauwfilet met witte wijnsaus en mosselen, puree.

LA BRASSERIE HANNUTOISE

ONZE SUGGESTIES

Image
Image

SUGGESTIES

Eendenborst29.00€
met rode fruitsaus*
Geroosterde hele haan28.50€
Calvadossaus met appeltjes*
Melk kalfskroon32.50€
(8 ribben), foie gras-saus en Tartufata*
Gegrilde ossenhaas33.00€
Holstein (+- 250gr)  (blauw of zeldzaam), saus naar keuze*
Thaise steak tartaar23.50€
(koriander, sesamolie, pinda's en citroengras), gemengde salade*
Gebakken zalmfilet29.50€
en asperges op Vlaamse wijze*
Duo van "Solettes" 28.50€
Meunière, gemengde salade*
Papardelle23.50€
met groene aspergecrème, hele puntjes, gepocheerd ei en gerookte zalm
Knoflookspaghetti22.00€
gekonfijte tomaten, rauwe ham en rucola
Bijgerecht *

Bijgerecht naar keuze : frietjes, kroketten, puree, pasta. Supplement gratin dauphinois 4.50eur

ONZE DESSERTS

Krokante quenelle8.50€

met chocolademousse op een perenpuree, amandelmelk-ijs

Sorbet “Eau de Villee”10.00€
(2 bolletjes citroensorbet)
Meringue Royale9.50€

(2 bolletjes amandelmelkijs, 1 bolletje frambozensorbet, meringue en coulis van rode vruchten)

Image

LA BRASSERIE HANNUTOISE

Specialiteiten van het huis

Onze Marseillaise vissoep, geitenkaas met honing, escalopes, verse pasta's, grill- en visgerechten maken deel uit onze grootste specialiteiten..
OVER ONS

TAFEL RESERVEREN

Gelieve alle vereiste velden in te vullen
Gelieve alle vereiste velden in te vullen
Gelieve alle vereiste velden in te vullen
Gelieve alle vereiste velden in te vullen
Gelieve alle vereiste velden in te vullen

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER
Adres

Adres

Grand Place, n°19
4280 Hannut (België)
Telefoon

Telefoon

+32(0)19 51 12 03

e-mail

e-mail

info@labrasseriehannutoise.be

Image

handige links

Informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel lekker nieuwtje

Contacteer ons ?

La Brasserie Hannutoise | Grand Place, n°19 | 4280 Hannut (België) | Tel : 019/51.12.03 | Email : info@labrasseriehannutoise.be
VAT BE 0810 856 058

© 2022 La Brasserie Hannutoise